10 december 2013

Verdens bedste knækbrød

De her knækbrød er sprøde, lækre og super sunde - de bedste knækbrød jeg længe har bagt!

Opskrift til en hel bageplade fuld:
  • 1 dl chiafrø
  • 1/2 dl hørfrø
  • 2 dl koldt vand
  • 1 dl sesamfrø
  • 1,5 dl mandler
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 æggehvide
  • 1 lille tsk. salt
Chiafrø og hørfrø ligges i blød i 2 dl vand i ca. 10 min. I mens blendes kernerne og kommes i en skål hvor de blandes med bagepulver, salt og æggehvide. Derefter tilsættes chiafrø og hørfrø og det hele røres rundt. Massen kommes på en bageplade med bagepapir på og smøres ud med en dejskraber.


Når det er gjort skæres dejen i tern med en kniv


Og så bages de i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min - men hold øje med dem.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar