12 april 2013

Stenalderboller

De her stenalderboller smager bare godt, gulerødder og svesker som er tilsat giver dem virkelig en god smag. De er helt sikkert værd at prøve!

Ingredienser:

200 g græskarkerner
200 g mandler
150 g hørfrø
200 g gulerødder
8 svesker
2 tsk. kanel
2 tsk. kardemomme
2 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
5 æg

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 160 grader. Kværn hørfrø, græskarkerner og mandler til mel i en foodprocessor. Hørfrø skal nok en tur i kaffekværnen for at blive kværnet i stykker. I foodprocessoren ryger de bare rundt. Riv gulerødderne. Kom de malede græskarkerner, hørfrø, mandler samt gulerødder, krydderier, svesker, bagepulver og salt i en foodprocessor. Kør nogle omgange. Gulerødder og svesker må gerne blive blendet helt i stykker. Kom æggene i, og kør videre til en lind masse. Form små boller af dejen, ca. 20 stk. Bag bollerne i ca. 30 min.
 
 

1 kommentar:

  1. Din lillebror synes dine stenalderboller smager dejligt.

    SvarSlet